Tervetuloa sivuillemme!

Tampereen Vanhuspalveluyhdistys ry:n puheenjohtaja Jarkko Auvinen
Kuvaaja Pasi Tiitola

Tampereen Vanhuspalveluyhdistys ry:n hallituksen puheenjohtaja Jarkko Auvisen tervehdys

 

Olen ylpeä yhdistyksen kehittymisestä merkittäväksi kolmannen sektorin palvelutuottajaksi Tampereella. Yhdistyksen täysin omistaman palveluyhtiön kautta konserni työllistää jo yli 150 työntekijää Tampereella ja asukkaita taloissamme on noin 350.

Yhdistys on mukana monissa paikallisissa ja valtakunnallisissa hankkeissa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Näin haluamme varmistua siitä, että pystymme jatkuvasti kehittämään toimintojamme ja tarjoamaan jatkossakin laadukkaita hoivapalveluita asiakkaillemme. Yhteistyö onkin mielestäni kantava voima kolmannen sektorin toimijoiden välillä - tätä tulee edelleen kehittää tulevaisuudessa.

Valinnanvapaus sote-palveluissa on ollut paljon esillä julkisessa keskustelussa viimeaikoina. Yhdistyksemme ja palveluyhtiömme Pirkanmaan Senioripalvelut Oy on valmiina vastaamaan tulevaisuuden uusiin tuuliin.

Haluan toivottaa asiakkaillemme, omaisille ja henkilökunnalle omasta ja yhdistyksen hallituksen puolesta mitä parhainta alkanutta vuotta 2017!

 

 

Tampereen Vanhuspalveluyhdistys ry on vuonna 1969 perustettu yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys, joka omistaa viisi seniorikeskusta ja vuokra-asuntoja eri puolilla Tamperetta hyvien liikenneyhteyksien päässä, lähellä hyviä palveluja.

 

Ikäihmisille tuotetuista monipuolisista ja laadukkaista palveluista vastaa vuonna 2009 perustettu Pirkanmaan Senioripalvelut Oy.

Ajankohtaista

Ei uutisia

Kaukaharju
Keinupuisto
Kuusela
Taatala

 

Tampereen Vanhuspalveluyhdistys ry
Nuolialantie 46
33900 Tampere

puh. 050 9130 278

Sähköposti on muotoa:
etunimi.sukunimi@tvpy.fi