Meille töihin

Toimintamme laajenee, haussa moniammatillinen tiimi!

Yhteiskunnallinen yrityksemme on monialaisia ikäihmisten palveluja tuottava tamperelainen toimija. Olemme juuri saaneet uuden yksikön Taatalakeskuksen palvelutuotantoomme, minkä vuoksi haussa on koko moniammatillinen tiimi!

Meillä on missio: Ikääntyminen kunniaan!

Tarjoamme ikääntyneille ihmisläheisiä ja joustavia palveluita rohkeasti. Tuemme ikääntyneiden täyttä elämää keskuksissamme tarjoamalla mielekästä tekemistä ja tukea arkeen. Haluamme innostaa ja auttaa asiakkaitamme heidän vahvuuksiensa kautta.

Asukkaan kotoisa ja hyvä olo on meille tärkeää. Asukkaamme osallistuvat aktiivisesti palveluiden ja ympäristön kehittämiseen yhdessä työntekijöiden kanssa. Teemme vahvasti alueellista verkostoyhteistyötä eri toimijoiden ja yritysten kanssa.

Meitä jokaista tarvitaan

Meillä on mahdollisuus rakentaa hyvä yhteinen tulevaisuus. Kokonaisuuden toimiminen ja kehittäminen vaatii avoimuutta, rohkeutta ja yhdessä tekemistä.

Haemme moniammatilliseen tiimiimme toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin

  • lähihoitajia hoivatyöhön ja päiväkeskustoimintaan
  • hoiva-avustajia
  • sairaanhoitajia
  • siistijöitä
  • kokki-tarjoilijaa
  • sosiaaliohjaajaa
  • fysioterapeuttia

Etsimme lämminhenkisiä, asiakaslähtöisiä ja innovatiivisia persoonia. Olet motivoitunut vanhustyöhön ja sinulla on uskallusta heittäytyä ja vaikuttaa. Odotamme sinulta aktiivista otetta sidosryhmätyöskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työhön.

Asukkaamme toivovat sinulta ystävällisyyttä, hymyileviä kasvoja, huumorintajua ja auttavaista asennetta. Työkaverit puolestaan arvostavat oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, aktiivista keskustelua sekä rohkeutta kehittää omaa työtä yhdessä tiimin kanssa. Ammattiosaamisesi on meille tärkeää, mutta omaat varmasti muitakin taitoja, joista kuulemme mielellämme. Meillä saa hehkua, elää ja iloita yhdessä asukkaidemme kanssa.

Kehitetään yhdessä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Vauhtia meiltä ei puutu, mutta haluamme olla jatkuvasti tietoisia henkilöstömme tilanteesta, tarpeista sekä ideoista. Haluamme kehittää työyhteisöämme ja kannustamme lisäkoulutuksiin. Uskomme, että kun henkilöstö voi hyvin, saavat asiakkaat parhaan mahdollisen palvelun.

Tukenasi toimii moniammatillinen työyhteisö, jossa on avoin ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Haluamme tukea sinua ja tiimiä yhdessä onnistumaan omassa työssäsi. Kehitämme toimintaamme PSP:nä, joten siirtyminen yksiköiden välillä tavoitteidesi mukaisesti on mahdollista.

Hakumme on nopea

Hakuaika päättyy 30.11.2019 ja aloitamme haastattelut heti sopivien hakemusten saapuessa. Työt alkavat 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ on lähihoitajilla sekä hoiva-avustajilla 3-vuorotyötä, muilla haussa olevilla tehtävillä 2-vuorotyötä (painottuu arkipäiviin klo 8-16). Tehtävissä on kuuden kuukauden koeaika. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

 

Lisätietoja: Taru Malinen, taru.malinen@tvpy.fi / 050 4353743

Lähetä hakemuksesi: taru.malinen@tvpy.fi, otsikoi viestisi: Taatalakeskus, ammattinimike johon haet. Esim. Taatalakeskus, lähihoitaja.

 

 

Työryhmän terveiset tulevalle työkaverille:

 

”Työyhteisössämme kannustetaan omien vahvuuksien hyödyntämiseen.”

 

”Täällä tehdään töitä lujasti, mutta lempeästi.”

 

”Kun tulet antamaan itsestäsi paljon, saat kaksinverroin takaisin.”

 

”Tervetuloa parhaaseen työyhteisöön ikinä.”

 

”Olisi kiva jos tuot osaamisesi ja ammattitaitosi tiimiimme. Teethän koko sydämelläsi vanhustyötä.”

 

”Mahdollisuuden kehittää hoitotyötä ovat jokaisella työntekijällä. ”

 

”PSP on hyvä työnantaja! Sen alaisuudessa voi toimia ylpeydellä.”

 

”Yhdessä on kivempi tehdä töitä kun on avoin ja keskustelevaa työilmapiiri ja positiivinen mieli. Jokainen voi vaikuttaa siihen.”

 

”Työ voi olla raskasta, mutta myös antoisaa.”

 

 

Etsitkö uusia haasteita? Jatkuvan ja tasaisen kasvun ansiosta tarvitsemme joukkoomme uusia alan osaajia.

Kun etsit mielenkiintoisia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittää ammattitaitoasi, ota meihin yhteyttä. Seuraa ilmoituksia avoimista työpaikoistamme, lähetä meille vapaamuotoinen työhakemuksesi tai rekisteröidy sijaiseksi alla olevasta linkistä.

Sijaiseksi tai keikkatyöhön Pirkanmaan Senioripalveluille?

Pirkanmaan Senioripalvelut Oy:n eri palveluyksiköissä on jatkuvasti tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Tarvitsemme sijaisia lähihoitajan tehtäviin vanhusten asumispalveluyksiköissä Keinupuistokeskuksessa Hervannassa, Kaukaharjukeskuksessa Kaukajärvellä sekä Kuuselakeskuksessa Härmälässä.

Toivomme, että sinulla on:

  • sosiaali- ja/tai terveysalan tutkinto (tai olet edennyt alan opinnoissa)
  • valmiutta lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ja tuntityöhön
  • oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä

Tule tekemään arvokasta työtä kanssamme
– ohjeet työhakemuksen lähettämiseen!

1. Ilmoittaudu työnhakijaksi täyttämällä ensin hakulomake sähköisessä sijaisrekisterijärjestelmässä.

Rekisteröidy tästä, kun sinulla ei vielä ole tunnuksia sijaisjärjestelmään.

Kirjaudu tästä, kun sinulla on jo tunnukset sijaisjärjestelmään

2. Ota yhteyttä johonkin yksiköidemme esimiehistä (johtaja/hoitotyön esimies) varataksesi haastatteluajan. Hakemuksesi aktivoidaan haastattelun jälkeen.

Yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Lisätietoja:

Taru Malinen
050 4353 743

Ota yhteyttä