Meille töihin

Etsitkö uusia haasteita? Jatkuvan ja tasaisen kasvun ansiosta tarvitsemme joukkoomme uusia alan osaajia.

SAIRAANHOITAJA

Haemme Kaukaharjukeskukseen KAHTA SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat mm. asukkaiden päivittäisen hoitotyön ja sairaanhoidon asiantuntijana toimimisen lisäksi lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työmme perustuu aitoon kohtaamiseen ja iloiseen elämänotteeseen. Keskeinen tavoite on asiakkaan hyvän elämän tukeminen.

Sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista yhteisöä, joka mahdollistaa ikäihmiselle yksilöllisen elämän omassa kodissaan.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen asumispalveluissa työskentelystä. Odotamme hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja sitoutumista työhön. Toivomme lämminhenkistä työotetta ja halua toiminnan kehittämiseen. Psykogeriatrisen puolen osaaminen katsotaan eduksi. Meillä on käytössä Pegasos-järjestelmä ja RAI-ohjelma.

Työ on 2-vuorotyötä, mutta työaika kohdistuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-15. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Tukenasi toimii moniammatillinen työyhteisö, jossa on avoin ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV:t 16.12.2018 mennessä osoitteeseen hanna.koistinen@tvpy.fi tai Pirkanmaan Senioripalvelut Oy/Hanna Koistinen
Nuolialantie 46 D
33900 Tampere.

Lisätietoja Kaukaharjukeskuksen johtaja Tarja Mellaselta p. 050 449 8011 tai tarja.mellanen@tvpy.fi.

Kun etsit mielenkiintoisia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittää ammattitaitoasi, ota meihin yhteyttä. Seuraa ilmoituksia avoimista työpaikoistamme, lähetä meille vapaamuotoinen työhakemuksesi tai rekisteröidy sijaiseksi alla olevasta linkistä.

Sijaiseksi tai keikkatyöhön Pirkanmaan Senioripalveluille?

Pirkanmaan Senioripalvelut Oy:n eri palveluyksiköissä on jatkuvasti tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Tarvitsemme sijaisia lähihoitajan tehtäviin vanhusten asumispalveluyksiköissä Keinupuistokeskuksessa Hervannassa, Kaukaharjukeskuksessa Kaukajärvellä sekä Kuuselakeskuksessa Härmälässä.

Toivomme, että sinulla on:

  • sosiaali- ja/tai terveysalan tutkinto (tai olet edennyt alan opinnoissa)
  • valmiutta lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ja tuntityöhön
  • oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä

Tule tekemään arvokasta työtä kanssamme
– ohjeet työhakemuksen lähettämiseen!

1. Ilmoittaudu työnhakijaksi täyttämällä ensin hakulomake sähköisessä sijaisrekisterijärjestelmässä.

Rekisteröidy tästä, kun sinulla ei vielä ole tunnuksia sijaisjärjestelmään.

Kirjaudu tästä, kun sinulla on jo tunnukset sijaisjärjestelmään

2. Ota yhteyttä johonkin yksiköidemme esimiehistä (johtaja/hoitotyön esimies) varataksesi haastatteluajan. Hakemuksesi aktivoidaan haastattelun jälkeen.

Yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Lisätietoja:

Hanna Koistinen
050 4353 743

 

Ota yhteyttä