Pirkanmaan Senioripalvelut mahdollistajana

Kaikille meille oma koti on kullan kallis. Joskus kuitenkin saattaa tulla eteen tilanteita, jolloin arjen askareisiin tarvitaan apua.

Pirkanmaan Senioripalvelut tukee ikäihmistä arjen monenlaisissa pulmissa ja tarjoaa mahdollisuuksia osallistua toimintaan oman kiinnostuksen mukaan. Tarvittaessa meille voi myös muuttaa asumaan.

Ohjausta ja neuvontaa lähitoreilta ja palvelukeskuksista

Tarjoamme toimintaympäristöjä ja palveluita kaikenikäisille tamperelaisille. Lähitorit ja palvelukeskukset kokoavat eri-ikäiset ja eri elämäntilanteissa olevat ihmiset yhteen. Kohtaaminen ja vuorovaikutus rakentavat ystävyyttä.

Tule mukaan yhdessä uudistamaan ja kehittämään toimintaa sekä saamaan tukea omaan elämääsi.

Lähitorit ja palvelukeskukset

044 512 0806
Kuuselakeskus

044 777 7494
Keinupuistokeskus

050 377 6072
Kaukaharjukeskus

044 430 9775
Taatalakeskus

Lisätietoja palveluohjauksesta

Kotihoito tukee itsenäistä asumista

Kotihoidon palvelut suunnitellaan ammattilaisen kanssa sinun toivomusten mukaan. Palvelut voivat olla sairaanhoitoa, kuntoutusta tai mitä tahansa apua arjessa.

Turvallisempi arki asumispalveluilla

Jossain kohtaa ikäihmisen elämässä tullaan pisteeseen, jossa on arjen sujuvuuden vuoksi mielekästä pohtia asumisjärjestelyjä uudelleen.

Tarjoamme vuokra-asumista palvelupaketilla tai väliaikaisesti sekä Tampereen kaupungin asiakasohjauksen kautta asumispalveluja.

Vuokra-asuminen

050 913 1781
Tampereen Vanhuspalveluyhdistys ry

Asukkaaksi palvelutaloon

03 5656 5700
Tampereen kaupunki, Kotitori

Lisätietoa asumisen palveluistamme.

”Parasta täällä on yhteishenki. Joka päivä järjestetään jotain ohjelmaa, itse käyn neljä kertaa viikossa kuntosalilla. Olen onnellinen, kun olen päässyt tänne.”
Helmi Hellman, +100 vuotta, Kuuselakeskuksen asukas

”Ilmapiiri on niin kiva, että käyn paikan päällä useamman kerran viikossa. Tulee hyvä mieli, kun saa tuottaa vanhuksille iloa arkeen.”
Leena Korpi, vapaaehtoistyöntekijä

”Järjestämme yhteistyössä Senioripalveluiden kanssa lavatanssijumppaa. Yhteistyö on ollut oikein hyvää, ja järjestelyt ovat toimineet sujuvasti.”
Johanna Meronen, yhteistyökumppani, Ranta-Perkiön Isku

Yhteydenotto