Keinupuistokeskus

Keinupuistokeskus sijaitsee Suomen parhaaksi valitussa lähiössä Hervannassa luonnon ja monipuolisten palvelujen keskellä.

Keinupuistokeskuksessa tarjoamme asumispalveluja keskuksessa asuville, päivätoiminta- ja palvelukeskuspalveluja sekä kotiin annettavia palveluja lähialueella asuville ikäihmisille.

Keinupuiston lähitori palvelee asiakkaita matalan kynnyksen neuvonta- ja ohjausasioissa. Lähitorin asiakkaana sinulla on mahdollisuus osallistua vireään sekä hyvinvointia ja terveyttä edistävään monipuoliseen harrastetoimintaan.

Keinupuistokeskuksessa toimii oma ravintola, jossa on tarjolla ravitseva aamiainen ja lounas sekä kahvilapalvelut vuoden jokaisena päivänä. Keinupuistokeskuksessa on kokous- ja juhlatiloiksi soveltuvia, vuokrattavia tiloja.

Keinupuistokeskuksen asukkaaksi hakeudutaan Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveystoimen kautta ottamalla yhteys hakijan asuinalueen kotihoidon asiakasohjaajaan.

Lue asumismuodoista ja hakuohjeista lisää Meille asumaan -sivulta.

Keinupuistokeskuksen tiloja vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin lähitoritoiminnalta vapaaksi jäävinä aikoina, pääsääntöisesti ma-pe klo 15-20 ja la-su klo 9-18.

Tilojen varaukset puh. 050 4369 274.

Kun tilavaraukseen liittyy tarjoilutilaus, varaukset suoraan ravintolapäällikölle, puh. 050 5662 765.

Tilavuokrahinnasto

Keinupuistokeskus

13 palveluasuntoa
15-paikkainen ryhmäkoti

Orivedenkatu 28, 33720 Tampere

050 373 8175

ota yhteyttä