Tule yhteistyökumppaniksi!

Haluatko toteuttaa ammattitaitoasi lämminhenkisessä ympäristössä? Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita tuottamaan asiakkaillemme hyvää mieltä ja ikimuistoisia kokemuksia.

Tarjoamme yhteistyökumppaneille hyvän sijainnin, tilat toiminnan harjoittamiseen, valmiin asiakaskunnan sekä tietoa asiakkaiden tarpeista ja toiveista. Tällä hetkellä teemme yhteistyötä esimerkiksi liikuntaseurojen ja yksityisyrittäjien, kuten parturi-kampaajien ja fysioterapeuttien kanssa.

Lähitoritoiminnassa voi olla mukana kunnan, seurakunnan, vapaaehtoisjärjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden tarjoamia palveluita ja toimintaa. Jos sinulla on jokin palvelu tai idea, josta haluaisit keskustella kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä!

”Olen viihtynyt erittäin hyvin, ja käyn täällä useamman kerran viikossa. Tulee hyvä mieli itselle, kun saa tuottaa toiselle hyvän mielen. On myös aivan ihanaa, kun Kuuselassa on päiväkoti vieressä: ikäihmiset ja lapset ovat tekemisissä keskenään.”
– Leena Korpi, vapaaehtoinen, Lähitori Kuusela

 

”Osallistuimme TAMK:n organisoimaan Hyvinvointia ja parempaa palveluasumista digitalisaation avulla –hankkeeseen, jossa testasimme REITTI-harjoitusohjelmistomme soveltuvuutta ikääntyvien ihmisten 
kuntoilun motivointiin. Kuuselakeskuksen kuntosali oli aito ja  erinomainen harjoitusympäristö ja henkilökunta eli testeissä innostuneesti mukana. Siksi varmaan saavuttamamme tuloksetkin olivat erinomaisia.”
– Kalle Punto, toimitusjohtaja, Medeka