Tampereen Vanhuspalveluyhdistys ry

Yhdessä Vireä Arki

Pirkanmaan Senioripalvelut Oy:n omistava
Tampereen Vanhuspalveluyhdistys ry on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys, joka ylläpitää Kaukaharjun, Keinupuiston, Kuuselan ja Taatalan palvelukeskuksia Tampereella.

Yhdistys tuottaa hyviä elinympäristöjä ikäihmisille ja luo heille mahdollisuuksia täysipainoiseen elämään ja vaikuttamiseen. Se kehittää omistamiaan palvelukeskuksia ja muita vuokra-asuntoja ja toimii vuokranantajana. Tehtävänä on toimia aktiivisesti ikäystävällisen yhdyskuntasuunnittelun puolestapuhujana ja aloitteentekijänä. Tampereen Vanhuspalveluyhdistys ry osallistuu aktiivisesti eettisellä pohjalla toimiviin yhteistyöverkostoihin, joissa edistetään asiakkaiden, heidän omaistensa ja muun kansalaisyhteiskunnan toimintaa.

Jorma Lehtisaari, toiminnanjohtaja

Toimisto